top of page

Miksi valita Oriental Nordic? 

Luotettava suomalainen tuontikumppani, joka pitää puolestasi silmällä hankinnan laatua ja hintaa - helppoa ja reilua. 

Askarruttaako sinua seuraavat ongelmat hankintapäätöstä tehdessä?

​Laatuongelmat 

Kuvittele avaavasi kontti lähetyksen saapumisen jälkeen ja huomaavasi, että kaikki tuotteet ovat viallisia tai väärän värisiä tai ehkä vain etiketit ovat kiinnittetty väärin. Teemme yhteistyötä ainoastaan toimittajien kanssa, jotka täyttävät kaikki EU:n ja Suomen laatukriteerit. Laadun varmistamiseksi olemme perustaneet Kiinaan toimiston, joka vastaa laadunvalvonnasta. 

Korkeat hinnat ja kustannukset

Toimittajan löytäminen on helppoa, mutta monet eivät ole luotettavia eivätkä tarjoa hyviä  hintoja. Tarjoamme asiakkaillemme laadun lisäksi kilpailukykyisen hinnan varmistamalla, että saat meiltä parhaan tarjouksen.

Aikaa vievä

Olet toimittajien kanssa eri aikavyöhykkeellä, päiväsi on heidän iltansa.  Sinulla ei ole myöskään aikaa olla Kiinassa 2 kuukautta tilausten tuotannon aikana, jonka johdosta sinulla ole aavistustakaan, mitä siellä Kiinassa todella tapahtuu. Meidän kauttamme säästät aikaa ja rahaa.

payment.jpg

Maksuongelmat 

Suurin osa Kiinan toimittajista vaatii takuumaksua etukäteen ja hyväksyy vain yuaneja (RMB) eurojen sijasta. Lisäksi offshore-RMB-maksujen siirto muista maista ei ole sallittua Kiinassa. Meidän avulla sinun ei tarvitse huolehtia valuuttasiirrosta, koska toimit kanssamme euroilla. 

logotype.jpg

Kielimuuri

Suurin osa kiinalaisista toimittajista ei puhu englantia. Jos ostat tuotteita tai palveluita henkilökohtaiseen käyttöön, kielellä ei ole ehkä niin väliä, mutta jos ostat yrityksellesi, kommunikoinnin on oltava selkeä eikä väärinymmärrykselle ole varaa. Toimimme tulkkina yrityksesi ja toimittajan välillä. 

customs .jpg

Toimitukset ja tulli 

Suurin osa kiinalaisista tavarantoimittajista voi lähettää kuljetuksia vain kotimaan kaupunkeihin  mutta ei ulkomaille. Heillä ei ole aavistustakaan siitä, kuinka toimia tullien kanssa. Tavarantoimittajat eivät tiedä, mitä varmenteita tai asiakirjoja tarvitaan tuotteiden lähettämiseen. Me hoidamme paperityöt puolestasi ja huolehdimme toimuksen sujuvuudesta. 

Tuotestandardi- ja sertifikaattiongelmat

Kiinalaiset tavarantoimittajat eivät tiedä, millaisia tuotestandardeja ja sertifikaatteja Suomessa tarvitaan. Voi käydä niin, että olette investoineet suuria summia, mutta toimitetut tuotteet osoittautuvat olevan valmistettu väärällä standardilla. Varmistamme, että vastaanottamasi  tuotteet täyttävät tarvittavat standardit. 

thief.jpg

Tuotteiden kopiointi  

Haluat välttää tilanteet, joissa toimittaja varastaa ideasi ja myy sen muille. Meidän kauttamme käyt kauppaa luotettavien yhteistyökumppanien kanssa. 

Meidän kanssamme asioidessa kyllä on Kyllä ja ei on Ei eikä sinun  tarvitse huolehtia näistä ongelmista. Varmistamme, että saat tarkalleen mitä odotit.

bottom of page